Cine suntem

Despre Noi

OZY HOUSE este o asociatie de protectie a animalelor fara stapan infiintata in decembrie 2015, sustinuta de 3 membri fondatori, iubitori de animale, care sprijina cainii comunitari si pe cei abandonati, care au nevoie de un stapan sau se afla in situatii de risc de orice felOZY HOUSE este totodata un proiect aflat la inceput de drum, in care ne dorim sa identificam cele mai eficiente solutii pentru caini fara adapost din Constanta.Ajutati-ne sa facem Ozy House nu numai sprijin permanent pentru cainii aflati in situatii de risc, dar sprijiniti-ne sa construim ADAPOSTUL OZY HOUSE, pentru toti prieteni nostri necuvantatori care au nevoie de sprijinul nostru!Puteti sustine proiectele Ozy House donand in contul existent pe site dar si prin Pay Pal!

Povestea asociatiei

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun”

Arthur Schopenhauer


Povestea AsociatieiOZY HOUSE a pornit cu multi ani in urma, atunci cand adunasem de pe strazi unnumar insemnat de suflete nevinovate, le-am adapostit, le-am vaccinat, amsterilizat femelele, le-am oferit dragostea si devotamentul meu cu sprijinulfamiliei mele si a catorva prieteni apropiati. Am simtit ca trebuie sa maimplic mai mult, pentru ca nevoile animalutelor erau tot mai multe, asa ca indecembrie 2015 am infiintat aceasta asociatie non-profit ASOCIATIA OZY HOUSE .

   Asociatia poarta numele celuli mai alintat membru –OZY- acel catel care a fost gasit intr-o dimineata pe pragul unui restaurant. Avea doar cateva zile deoarece nu ii daduse ochii si nici nu ii cazuse buricul, iar doctorii nu ii dadeau nici o sansa de supravietuire, insa nu a fost asa. L-am dus la mine acasa, l-am hranit din ora in ora cu lapte din seringa, l-am ingrijit si i-am oferit dragostea care-i lipsea de la mama lui.

   Dupa cateva zile am gasit-o si pe mama acestuia, care era bolnava, si inca 5 fratiori care din pacate nu mai erau in viata. Am reusit sa o salvez si pe mama lui care avea cancer, facandu-i tratament cu citostatice si operand-o. Acum este bine si ea si Ozy, care are 2 ani acum si este un exemplar foarte frumos.


Madalina Ciuperca – Administrator, Asociatia Ozy House.