Cum ne puteti ajuta

MISIUNEA NOASTRA

Pe toti ne uneste dragostea si respectul  fata de animale si oameni. Datorita acestor sentimente, am infiintat “Asociatia Ozy House” alaturi de Adapostul Ozy House, care in prezent gazduieste 100 de caini. Numai impreuna putem ajuta aceste suflete  cat mai mult si sa ne atingem obiectivele propuse.

Misiunea noastra

-      Sustinerea drepturilor animalelor la un trai decent bazat pe respect, protejarea acestora de abuzuri, suferinte si asigurarea unei bune calitati a vietii.

-      Gasirea unui camin cainilor din adapostul asociatiei, si altor animale care au nevoie de sprijinul nostru.  

-      Schimbarea de mentalitati in societate, prin relatia om-animal. Ne dorim ca animalele sa fie cu adevarat respectate si apreciate prin tot ceea ce ne invata si ne ofera.

-      Oprirea conceptiilor gresite asupra cresterii normale a animalelor si readucerea lor in pozitia de domenii prioritare ale societatii, prin colaborarea cu institutii de stat si private.

-      Conceperea, organizarea si desfasurarea de activitati ce urmaresc sa asigure, ingrijirea, cresterea si protectia animalelor, precum si initierea si dezvoltarea unor actiuni si programe de sprijinire a acestora.

-      Conceperea de programe proprii si in regim de parteneriat cu alte institutii private din strainatate, avand drept obiectiv crearea unor actiuni specifice bunastarii animalelor.

-      Conceperea, promovarea si desfasurarea de programe educationale non-formale pentru tineri, in colaborare cu institutii de invatamant, institutii de stat precum si cu organizatii non-guvernamentale.

-      Facilitarea accesului tinerilor si adultilor in campanii internationale, prin concentrarea mijloacelor si a fortelor de la nivel  local, in scopul imbunatatirii metodelor de crestere a animalelor.

-      Organizarea de actiuni de voluntariat in domeniul activitatilor exercitate.